Gratis ting til dig -Lige her! Gratis Aviser, blade, taletid eller andre gode ting.

 

 

Siden er opdateret d 3-6-2022

Gratis:

Forsiden

Aktiviteter

Aviser

Blade

Computer & sms

Gratis babypakker

Gratis Tagtjek

 

Div.gratis

Gratis på nettet

Casino bonus

Chat

Mail

Undersøgelser

Netradio

Mp3

Spil på Nettet

Wallpapers

Weblog

Webmastere

Webmaster

Web-hotel

Subdomæner

Tilbudsmarked:

Avis tilbud

Bladetilbud

Fotofremkaldelse

Rejse Tilbud

TV-Pakker

Låne Tilbud

Dating

Printer Patron

Jobmarked

Spar Penge:

Grænsehandel

Grænsebutikker

Rabatter

 

 

Div. sider:

Tidsforskelle i verden

Kontakt os

Andre  :

Mobilabonnement

Printerpatroner

SmartPhone priser

Rejse og rejsetilbud

Penge -Lån nu

Lån med RKI

SmartPhone Cover

Gratisfordig.dk Anbefaler:

Rigtig god familieferie i badeland. Kun 68 km. fra grænsen.
Ostseebad Damp badeland

 

Flyverdragter til børn

Opskrift på pandekager

 

Børsen Tilbud

BT tilbud

Kristeligt dagblad

Berlingske tilbud

Webhotel

Vejhjælp

Vejhjælp - Få Falck vejhjælp i dag.
Bestil online

 

Falck - Læs mere om Privat Alarm, Autohjælp og Biltjek
Find information om firmaet Falck og Flacks produkter som: Privat Alarm, Autohjælp pg Biltjek. Læs mere her.

Falck A/S er en stor redningskoncern i Danmark, som tilbyder danskerne flere ydelser inden for autohjælp, sygetransport, brand- og ambulancetjenester samt sundhedsforebyggende ydelser.

 

Falck A/S er en stor redningskoncern i Danmark, som tilbyder danskerne flere ydelser inden for autohjælp, sygetransport, brand- og ambulancetjenester samt sundhedsforebyggende ydelser. Koncernen blev stiftet af Sophus Falck d. 3. oktober 1906 som Redningskorpset for København og Frederiksberg A/S, men har også haft navnene De Danske Redningskorps, Falcks Redningskorps, også kaldet for Falck-Zonen, og Group 4 Falck. I dag hedder koncernen Falck A/S og har hovedkontor på Polititorvet i København ved Rigspolitiet, Københavns Politigård samt Post Danmark.

Kunderne

Falck har en meget bred målgruppe, da koncernen både henvender sig til den private forbruger, men i en forholdsvis høj grad levere Falck også sine forskellige serviceydelser til det offentlige samt til erhvervslivet.

Til den private kundegruppe findes en række ydelser både til hjemmet, familien, bilen og ydelser i forbindelse med fritiden. Du kan bl.a. få flere forskellige forsikringer, førstehjælpskasser, autohjælp, bolig- og fritidshusassistance, forskellige kurser, alarmpakker og meget mere. Til kunderne i erhvervslivet er der også mulighed for at få en række kurser bl.a. inden for førstehjælp til sine ansatte, og virksomheden kan få flere forskellige typer af alarmer, brandslukkere, sundhedsordninger, hjertestarter, hjælp til firmabilerne og meget andet.

 

Til den offentlige kundegruppe leverer Falck ydelser som f.eks. assistance i forbindelse med brand og ambulancekørsel samt andre redningsopgaver. Herudover har Falck også ydelser inden for luftambulancer, hjertestarter, førstehjælp for børn, sygetransport, hjælp til dyrene og mange andre ydelser.

Historisk udvikling i Falck A/S

Tilbage i januar 1963 opkøbte Falck aktierne hos konkurrenten Zone-Redningskorpset, og med offentlige øjne blev de to koncernen fusioneret til Falck-Zonen, men i virkelighed havde Falck overtaget Zone-Redningskorpset. Koncernen fik navnet Falck i 1977. Grundlæggeren Sophus Falck og hans efterkommere ejede Falck koncernen frem til 1988, hvor Falck blev solgt til forsikringsselskabet Baltica. I dag ejer Baltica ikke længere Falck, da koncernen er overtaget af ATP og Nordic Capital.

For at udvide forretningsområderne i Falck, valgte man at udvide sin portefølje ved opkøbet af ISS Securitas og kom for en periode til at til at hedde Falck Securitas. Efter opkøbet af ISS Securitas var Falck nu på markedet inden for vagt og sikring, og det blev starten til en stor international succes, da koncernen opkøbt flere vagt- og sikringsvirksomheder i flere lande. Disse opkøb medførte, at Falck blev en af verdens største aktører på markedet for sikkerhed.

Falck blev i 1995 noteret på Københavns Fondsbørs, og 5 år senere fusionerede Falck med den internationale sikringskoncern Group 4, hvilket gav den nye koncern navnet Group 4 Falck. I 2003 kom en ny fusion i Falcks søgelys, og Group 4 Falck fusionerede med det engelske firma Securicor, og Group 4 Falck skiftede navn til Group 4 Securicor, hvilket blev til den næste største aktør i verden på sikringsmarkedet.

Da Falck koncernen efter denne fusion bestod af to koncerner, besluttede ledelsen, at koncernen skulle opdeles i to selvstændige koncerner, og var koncernen opdelt i en sikringskoncern, som har navnet Group 4 Securicor og en redningskoncern med navnet Falck. Efter opdelingen blev Falck A/S selvstændig noteret på Københavns Fondsbørs i juli 2004, og knap et halvt år senere blev Falck overtaget af kapitalfonden Nordic Capital i samarbejde med ATP Private Equity.

Falcks forretningsområder

Falck har 4 selvstændige forretningsområder som er opdelt i Redning, Assistance, Healthcare og Træning. Disse områder forsøger på hver deres måde at hjælpe Falcks kunder godt på vej, hvad enten kunden har brug for assistance, når bilen går i stykker, eller om der er tale om hjælp af mere sundhedsmæssig karakter.

Healthcare

Inden for forretningsområdet Healthcare er det formålet at forebygge, at danskerne får brug for sundhedssystemet. Healthcare har eksisteret siden 2005 og har siden begyndelsen vokset sig til en af de største leverandører af sundhedsydelser i Danmark. Foruden flere sundhedsordninger som bl.a. sygefraværshåndtering og psykologibistand, så omfatter Healthcare også den svenske aktivitet Aktiv Arbejdsmedicin, Falck Hjælpemidler, Sygefraværshåndtering, Sundhedsundersøgelser og de 3 vikarbureauer ActiveCare, Pleje og Omsorg samt VikTeam.

Træning

Forretningsområdet inden for Træning er et lidt mindre område. Her tilbyder Falck flere forskellige typer kurser inden for redningsopgaver og sikkerhed på bl.a. skibe, flyvemaskiner og boreplatforme. Dette forretningsområde bliver markedsført under navnet Falck Nutec, og de forskellige kurser foregår i 11 træningscentre i lande som Brasilien, Malaysia, England og Danmark.

Assistance

Assistance er et af de største forretningsområder, som Falck har. Forretningsområdet omfatter autohjælp samt assistance i samme forbindelse, og hjælpen kan fås i Danmark, men man kan også få hjælp, mens man er i Europa gennem Falck Euroservice. I Europa har Falck de seneste år opkøbt flere leverandører, men Falck har også indledt flere aftaler med lokale samarbejdspartnere, så Falck hele tiden har mulighed for at være behjælpelige, når kunderne har behov for det. Hertil kan det også nævnes, at flere bilfabrikanter har indgået et samarbejde med Falck om en mobilitetsserviceaftale, som går ud på, at kunderne kan få gratis hjælp, hvis de bliver udsat for problemer. For at kunne få denne gratis hjælp skal kunder sørge for at alle serviceaftaler om eftersyn hos bil fabrikanten bliver overholdt.

Assistance området tilbyder også flere kurser i forbindelse med førstehjælp og brandslukning, og Falck sælger og servicere også udstyr i disse forbindelser. Foruden disse kurser er Falck også behjælpelige med krisehjælp til bl.a. offentlige myndigheder, virksomheder og privatpersoner. Falck tilbyder også en online risikostyring i forbindelse med beredskabsplanlægning samt certificeret arbejdsmiljørådgivning under funktionen WorkCare.

De sidste to ydelser under Assistance området er, at Falck er behjælpelige med afdækninger og reparationer i forbindelse med storm- og vandskader på bygninger. Dette foregår i samarbejde med forskellige forsikringsselskaber. Sidst men ikke mindst så assistere Falck også, når dyrene har brug for hjælp. I samarbejde med Dyrenes Beskyttelse har Falck en dyreambulancetjeneste, som hjælper i forbindelse med redning, indfangning og førstehjælp til større eller mindre dyr, og i særlige tilfælde er Falck også behjælpelige med at transportere dyrene til den nærmeste dyrlæge.

Redning

Redningsområdet er nok det største forretningsområde i Falck koncernen, og det er også det område, Falck er mest kendt for. Redningsområdet omfatter brandtjenester, ambulancekørsel og hjælp af ikke akut karakter til de danske patienter. Falck er ansat af Danmarks Regioner til at varetage ambulance kørslen i 91 af de i alt 98 kommuner i Danmark. Herudover assisterer Falck i forbindelse med brandtjenester i ca. 45 kommuner.

Falck er den dominerende på markedet for ambulancekørsel, og det har givet kritik til koncernen, men samtidig har Falck en lang række fordele, som konkurrenterne ikke kan være en del af, da disse er for små selskaber. Falck har pga. koncernens størrelse mulighed for at teste flere alternative køretøjer som f.eks. lifttankvognen, da Falck har mulighed for at gøre indkøb af forskellige køretøjer, og Falck har også flere specialværksteder.

I 2008 blev det besluttet, at Region Midtjylland og Region Sjælland ville tildele ambulancekørslen til den svenske konkurrent Samariten Ambulans AB samt den danske virksomhed Responce. Dette blev desværre en kort fornøjelse for Falcks konkurrenter, da det efter kort tid på markedet viste sig, at de 2 virksomheder ikke havde økonomi nok til at sørge for ambulancekørslen, hvilket har medført, at Falck igen står for stort set alt ambulancekørslen i Danmark.

 

 

Gratisfordig logo254x118

Privatlivspolitik

REKLAME!
Denne hjemmeside er en reklamefinansieret service.

 

GRATIS AVIS:

 

Få Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger

Hvad er et godt liv? Ida Auken (R), Ghita Nørby, Svend Brinkmann og Anders Fogh Jensen giver deres bud i det digitale magasin ”Det gode liv”. Prøv avisen gratis i 4 uger uden binding, og få magasinet tilsendt. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr. til Salling (Føtex, Netto og Bilka).

Skriv dig op til gratis avis i 4 uger og få adgang til magasinet.

Prøv gratis og uforpligtende nu!

 

 

Nye gratis ting til dig.
Hver dag - 365 dage om året.

Printerpatroner

Lån Enkelt og hurtigt. Også lån med RKI

 

 

 

Altid masser af gode tilbud og gratis ting til dig. Tjek siden ud!

Mandelgave idé

Her er måske en lille ide til en mandelgave. Da det tit er svært at finde på en mandelgave.

Find Mandelgave ide her

Rejsekup.dk

Saftpresser test

Gratisfordig.dk tager ingen ansvar for de sider du bliver linket til.

Copyright www.gratisfordig.dk. All Rights Reserved.