Gratis ting til dig -Lige her! Gratis Aviser, blade, taletid eller andre gode ting.

 

 

Siden er opdateret d 3-6-2022

Gratis:

Forsiden

Aktiviteter

Aviser

Blade

Computer & sms

Gratis babypakker

Gratis Tagtjek

 

Div.gratis

Gratis på nettet

Casino bonus

Chat

Mail

Undersøgelser

Netradio

Mp3

Spil på Nettet

Wallpapers

Weblog

Webmastere

Webmaster

Web-hotel

Subdomæner

Tilbudsmarked:

Avis tilbud

Bladetilbud

Fotofremkaldelse

Rejse Tilbud

TV-Pakker

Låne Tilbud

Dating

Printer Patron

Jobmarked

Spar Penge:

Grænsehandel

Grænsebutikker

Rabatter

 

 

Div. sider:

Tidsforskelle i verden

Kontakt os

Andre  :

Mobilabonnement

Printerpatroner

SmartPhone priser

Rejse og rejsetilbud

Penge -Lån nu

Lån med RKI

SmartPhone Cover

Gratisfordig.dk Anbefaler:

Rigtig god familieferie i badeland. Kun 68 km. fra grænsen.
Ostseebad Damp badeland

 

Flyverdragter til børn

Opskrift på pandekager

 

Børsen Tilbud

BT tilbud

Kristeligt dagblad

Berlingske tilbud

Webhotel

Vejhjælp

Jydsk Takteknik:
Få et gratis tagtjek


Har vinteren været hård ved dit tag? Få et Gratis TagTjek, så du kan få det vurderet. Læs mere om Jydsk Tagteknik her.

Jydsk Tagteknik blev etableret i midten af 1960erne i Hinnerup i Østjylland, og på daværende tidspunkt havde virksomheden kun en enkelt varevogn.

 

Jydsk Tagteknik er en solid virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for tagløsninger. Jydsk Tagteknik blev etableret i midten af 1960erne i Hinnerup i Østjylland, og på daværende tidspunkt havde virksomheden kun en enkelt varevogn. I dag har Jydsk Tagteknik 3 afdelinger fordelt i Danmark, og virksomheden er blevet Danmarks største tagfirma. Det er hovedsageligt den private forbruger, som er Jydsk Tagtekniks kundegruppe, men tagfirmaet har også meget store erfaringer inden for større projekter til erhvervslivet. Inden for større områder har virksomheden renoveret og lagt nyt tag på flere skoler, børnehaver, etageejendomme, kontorbygninger, landbrugsejendomme, industribygninger, sportshaller og meget andre større bygninger.

Kunden i centrum

Som kunde hos Jydsk Tagteknik vil du blive mødt af meget professionelle håndværkere, som sørger for, at du får en sikker og solid tagløsning til konkurrencedygtige priser. Du vil gennem hele byggeprojektet blive mødt af professionel rådgivning, da det er vigtigt for Jydsk Tagteknik, at kunden er i centrum, og tagløsningen skal derfor tilpasses 110 % til den enkelte kundes behøv og ønsker.

Få et gratis tagtjek

Inden projektet går i gang vil kunden i samråd med en konsulent gennemgå projektet, så begge parter er garanteret et godt og præcist tilbud. Kunden vil hermed få en forsikring om, at tilbuddet er nøje tilpasset det pågældende hus, og Jydsk Tagteknik får et overblik, som gør tagprojektet gennemskueligt, så det kan løses effektivt og godt, men samtidig også hurtigt.

Når Jydsk Tagteknik er færdig med et projekt, vil konsulenterne altid være sikre på, at kunden nu også er helt tilfreds med den pågældende opgave. Derfor kommer den tilknyttede konsulent altid ud til kunden, når projektet er afsluttet. Skulle det mod begge parters forventning ikke være helt i orden, sørger konsulenten for, at evt. fejl og mangler bliver ordnet hurtigst muligt. Det kan derfor siges, at høj tilfreds blandt kunderne er et af Jydsk Tagtekniks vigtigste målsætninger.

Det siger Jydsk Tagteknik selv

Jydsk Tagteknik har mere end 40 års erfaring inden for virksomhedens branche, og det gør, at virksomheden har en klar målsætning om, hvordan virksomheden skal fremstå over for kunderne. Derfor siger Jydsk Tagteknik selv, at de udregner præcise priser, laver meget få fejl, de er hurtigere end konkurrenterne, har et meget stort og bredt kendskab til branchen og produkterne, og Jydsk Tagteknik siger også, at virksomheden er i besiddelse af nogle af Danmarks dygtigste og mest stabile håndværkere.

Produkterne hos Jydsk Tagteknik

Når et tag har lagt i ca. 20-25 er overfladen blevet grim pga. vind og vejr, mos og alger samt luftforurening, og så er det ved at være tid til at få lavet en tagrenovering, så du undgår varige skader. Dette kan Jydsk Tagteknik være behjælpelige med, og de kan også hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, når der er tale om tagrender og isolering. Foruden disse områder kan Jydsk Tagteknik selvfølgelig ligge et helt nyt tag på dit hus, og her kan der vælges mellem 6 forskellige løsninger.

Den første løsning er et eternittag, der er fremstillet af fibercement og ofte formet som bølgeplader. Foruden fibercementpladernes anvendelse på tage, kan produktet også benyttes til facadebeklædning. Eternittaget bruges i de fleste tilfælde til byejendomme, småhuse, landbrugs- og industribygninger. Jydsk Tagteknik har også en tagløsning, der er lavet af meget stærkt stål. Stålet er med til at give taget en længere levetid samt en farveægthed, der ikke er kendt fra nogen andre tagmaterialer.

En anden løsning kan være et tag lavet af tagpap. Denne løsning er meget fleksibel, men også et meget holdbart tag, som kan bruges til langt de fleste tagkonstruktioner. Du skal vælge denne løsning, hvis du er meget interesseret i at give dit hus et spændende og grafisk spil, som giver huset en meget flot karakter.

I en helt anden genre findes to typer, som er i den lidt tungere ende. Betontagstenen kræver derfor en stærk konstruktion, fordi produktet er meget tungt, men det kan være en klar fordel at bruge betontagsten, da det ikke rigtig kræver nogen form for vedligeholdelse, når først taget er lagt på. I den tunge ende findes også tegltagstenen, der er fremstillet af ler. Tegltagstenene bliver produceret i Tyskland ud fra de nyeste teknikker og af de bedste råmaterialer.

Det nyeste på markedet

Det sidste produkt, der er at findes hos Jydsk Tagteknik, er produktet ClimaLife. Denne klimavenlige tagsten er den første i hele verden, som aktivt er med til at rense luften og forbedre miljøet. Derfor vil denne tagløsning være optimalt til dig, som er meget miljøbevidst.

Man kan sige, at det næsten lyder for godt til at være sandt, men ClimaLife er en helt ny type tagsten, som er med til at rense drivhusgasserne. ClimaLife er faktisk så effektivt et produkt, at et tag på ca. 200 kvm. Kan nedbryde den mængde drivhusgasser, som svarer til udledningen fra en bil, som årligt kører 17.000 km., og dette er gældende i hele tagets levetid.

Med dette nye miljøvenlige produkt kan man næsten forvente, at Jydsk Tagteknik bliver endnu større og stærkere på markedet, og da Jydsk Tagteknik er den eneste i verden, som har en klimavenlig tagløsning, så vil det helt sikkert være en stor fordel for Jydsk Tagteknik, netop fordi der i dag er så meget fokus på at skåne miljøet.

 

 

Gratisfordig logo254x118

Privatlivspolitik

REKLAME!
Denne hjemmeside er en reklamefinansieret service.

 

GRATIS AVIS:

 

Få Kristeligt Dagblad gratis i 4 uger

Hvad er et godt liv? Ida Auken (R), Ghita Nørby, Svend Brinkmann og Anders Fogh Jensen giver deres bud i det digitale magasin ”Det gode liv”. Prøv avisen gratis i 4 uger uden binding, og få magasinet tilsendt. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr. til Salling (Føtex, Netto og Bilka).

Skriv dig op til gratis avis i 4 uger og få adgang til magasinet.

Prøv gratis og uforpligtende nu!

 

 

Nye gratis ting til dig.
Hver dag - 365 dage om året.

Printerpatroner

Lån Enkelt og hurtigt. Også lån med RKI

 

 

 

Altid masser af gode tilbud og gratis ting til dig. Tjek siden ud!

Mandelgave idé

Her er måske en lille ide til en mandelgave. Da det tit er svært at finde på en mandelgave.

Find Mandelgave ide her

Rejsekup.dk

Saftpresser test

Gratisfordig.dk tager ingen ansvar for de sider du bliver linket til.

Copyright www.gratisfordig.dk. All Rights Reserved.